Сабо - това е модел, който преминава през времето, затвърждавайки се като една класическа обувка, която със своите особености, може да издържи повече време от всяка една друга обувка, за която можете да се сетите.

Сабо - дебела подметка и качествена изработка

Здраво и удобно за носене, сабото се отличава от далеч с параметрите на своята подметка. Обувките от този сорт по традиция имат много здрава и качествена изработка, което ги прави задължителни за всяка една дама.

Ретро, но и винаги модерно

Със своя неустоим средиземноморски стил и чар, сабото излъчва едновременно старомодност, съчетан със съвременен шик.

То напомня за Южна Европа, носейки усещане за Италия и Франция, където жените са винаги елегантни, но без да правят компромис със своето удобство и комфорт.

Те са удачно решение за дамите, които прекарват повече време на открито, обичат дългите разходки, но все пак желаят да бъдат елегантни даже и когато просто отиват на пазар.

Коркова подметка за повече удобство

Небрежният стил на тези обувки с масивни платформи се дължи на класическите коркови подметки. Именно те позволяват да се движите с часове, без това да ви изтощава по какъвто и да било начин.

Коркът е удобен и много надежден материал, благодарение на което обувката позволява да я използвате без твърде много да я щадите.

Ваканционната атмосфера е гарантирана дори и в онези горещи летни дни, в които просто отивате на работа. Независимо дали пеш, с колата или с градския транспорт, усещането за удобство няма да напуска вашите крака.

Най-ниски цени

Този тип обувки се предлагат в огромно разнообразие на модели, като единственото общо е, че при нас в Discount Mania всички те се предлагат на максимално добри цени.

Ние ви предлагаме невероятни намаления, каквито трудно можете да откриете без наша помощ. Нашата основна цел е да сме ви максимално полезни, така че винаги да се сещате за нас щом се наложи да пазарувате.

Подходящи решения за всички възрасти

Обувките тип сабо има предимството да подхождат на всички възрасти. Едни от моделите са подходящи за млади девойки, а други, с присъщото си удобство, са чудесно решение за дами от третата възраст.

На практика, няма друга дамска обувка, която да може да покрие толкова широк възрастов диапазон.

Няма продукти в тази категория.

Оценете тази категория:
4.1 14