4.4 8
Брандове Puma
Код на продукта: 189987-02
Наличност: Неналичен
195.10лв. 318.50лв.

Количество:

Висококачествени черни мъжки маратонки Puma Ignite Limitless Knit 


Търсите ли си спортни обувки, които са много удобни за трениращи хора като Вас? Винаги си избирате топ модели от популярни и известни спортни брандове? Държите не само на комфорта във фитнеса, но и в ежедневието?

Discount Mania Ви предлага един феноменален, различен и изключително интересен продукт от колекцията на Puma, който сега можете да вземете от нас на чудесна цена. В маратонките са преплетени различни технологии с дизайн, който несъмнено приковава погледите.

Горната част е великолепно съчетание между текстил с мрежеста структура и TPU материял, който стабилизира, предоставя опора и допринася за очарователната и неповторима визия на модела. Вътрешната подплата, както и външната част създават усещане за вентилация и обръщение на въздуха, за да осигурят перфектното ниво на комфорт.

Допълнителните предимства и характеристики на спортните обувки Puma включват:

Injection-moulded EVA midsole междинна подметка, осигуряваща по-леко и омекотено усещане;

Full-length IGNITE Foam предоставя изключителна мекота, но същевременно и подпомага за възвръщане на енергията;

Crystal rubber outsole подметка, набавяща пълен контакт с настилката и супер сцепление.


За каква употреба са предназначени Puma Ignite Limitless Knit 

Маратонките без съмнение са превъзходен избор за спорт, бягане или свободното време. Чрез своите феноменални качества те създават стабилност за стъпалата, гъвкавост и лекота, за да внесат във всяка крачка още по-вече удобство и подкрепа.