4.6 14
Брандове Puma
Код на продукта: 190962-01
Наличност: В наличност
209.10лв. 344.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Стилни оригинални мъжки спортни обувки Puma Ignite Limitless SR Netfit 


Обичате ли малко по-нестандартните спортни обувки? Избирате си модели, които се отличават с дизайн и интересен облик? Предпочитате да си вземете маратонки Puma, които са оригинални, но и са с намалена цена?

Discount Mania Ви предлага топ продукт с красив и различен външен вид от небезизвестната спортна компания. Гарантирано оригинални, модерни и качествени, с тези маратонки няма как да бъдете незабелязани.

Изключителните характеристики на тези спортни обувки включват:

IGNITE foam предоставя идеално омекотяване като същевременно повишава енергийната възвращаемост и отличното сцепление за бързи и динамични движения;

NETFIT иновативна технология на Puma осигуряваща прекрасно прилягане и допълнително удобство;

- мек и приятен EVA материал.

В разработването на модела са вложени мрежест текстил за оптимална вентилация, както и синтетика, която да подобри здравината и да направи структурата още по-стабилна. Подметката способства за постигане на пълен контакт с настилката и така набавя сигурност и повече надеждност.


За какво са подходящи Puma Ignite Limitless SR Netfit 

Тези невероятни маратонки са великолепно решение за спортни дейности като фитнес и тичане, но също така са много комфортни за ежедневна употреба. Произведени са с много забележителен дизайн, който без съмнение можете да комбинирате лесно с всяко избрано спортно облекло.