4.4 14
Брандове Puma
Код на продукта: 365284-02
Наличност: В наличност
139.40лв. 227.50лв.

Количество:

Оригинални унисекс спортни обувки Puma Pacer Next Cage


Имате ли нужда от стилни маратонки, с които да тренирате? Винаги избирате модели, които да са подходящи и за ежедневна употреба? Предпочитате светли и забележителни спортни продукти?

Discount Mania Ви представя топ унисекс модел на известната спортна компания Puma. Направен със стил и високо качество, той несъмнено ще покрие всичките Ви очаквания. 

Великолепно разработената горна страна приляга комфортно на стъпалата. Направена е от дишащ текстил, който да осигури още по-добра вентилация и лекота за през по-топлите дни. Наслагванията от синтетика през средната част предоставят опора и задържат ходилата на място. Интересният език е прикрепен към външната зона и така създава допълнително мекота и уют.

Благодарение на връзките можете да затегнете маратонките според индивидуалните си предпочитания и така те точно пасват на краката. Междинната подметка предоставя мекота, за да набави комфорт през целия ден, докато здравината на външната гумена подметка създава повече сигурност и добро сцепление с пътя.

Защо да си вземете оригиналните спортни обувки Puma;

- те великолепно ще подчертаят спортното Ви облекло;

- идеално се съчетават с дрехи за тренировка или ежедневен аутфит;

- тяхната цена е намалена и по-достъпна.


За какво са подходящи Puma Pacer Next Cage 

Маратонките са отлично решение, както за дамите, така и за мъжете, които често тренират и държат на съвременната си спортна визия. С тях без съмнение ще се насладите на удобство във фитнеса или през свободното време.