4.7 8
Брандове Puma
Код на продукта: 360601-02
Наличност: В наличност
181.20лв. 324.40лв.

Количество:

Модерни мъжки маратонки Puma R698 Trinomic Leather в класически черен цвят


Искате ли спортни обувки, които съответстват на изискванията Ви за първокласна изработка? Търсите си нови маратонки, с които да изразите индивидуалния си стил на обличане? Държите да си купите популярен модел от любимия бранд на много хора, а именно Puma?

Точно такъв продукт Ви предлагаме от Discount Mania - красив и изящен модел от колекцията на престижната марка Puma, при това на невероятна цена.

Очарователният и семпъл облик на външната зона е постигнат, посредством комбинирането на устойчиви и подбрани материали вложени в производството. С оглед към високото качество и към всеки елемент, от марката са избрали естествена кожа, която да покрие външната част. Забележителната структура чудесно допълва дизайна. Меката текстилна материя отвътре, както и перфорациите по кожата подпомагат обръщението на въздуха в обувките.

Добре направеният по-нисък профил набавя свобода на движенията и по този начин много повишава нивото на комфорт. Междинната подметка Trinomic подобрява удобството докато спортувате или се разхождате, защото е направена от омекотяващ материал.

Важно е да отбележим, че подметката впечатлява със следните характеристики:

- изработка от здрава масивна гума;

- разполага с изграден релеф, който има свойството да осигури по-надеждно сцепление;

- притежава добро съприкосновение с настилката.


Какво е предназначението на Puma R698 Trinomic Leather

Нашето предложение е отличен избор за всеки, който често спортува и е необходимо да си вземе издръжливи маратонки, които да осигурят подкрепа и да подпомогнат за постигането на перфектни резултати. Стилната визия и класическите цветове много добре се комбинират и с ежедневно облекло, поради което можете да заложите на тях и за ежедневието.