4.7 6
Брандове Puma
Код на продукта: 366090-01
Наличност: Неналичен
200.00лв.

Количество:

Мъжки маратонки Puma Tsugi Apex в изчистен черен цвят


Обичате ли през топлото лятно време да спортувате навън? Предпочитате да си взимате леки и гъвкави спортни обувки? Винаги се доверявате на оригинала?

Discount Mania представя на Вашето внимание един прекрасен, изчистен и много стилен модел от Puma. С него можете да спортувате, както в парка, така и в залата.

Благодарение на това, че от бранда са подбрали качествен текстил за направата на външната и вътрешната страна, се постига перфектно прилягане, дишаемост на маратонките, както и отлична гъвкавост. 

Междинната подметка е направена от омекотяващ материал, който да подобри усещането за комфорт и мекота при всяка крачка.

Дизайнът на спортните обувки впечатлява и с това, че традиционният език тук е направен като част от горната страна, което в комбинация с приятните връзки осигурява точно пасване към краката.

Черната подметка е изработена от солидна гума, която е направена с релефни канали за по-висока стабилност, както и сцепление.

Защо да си купите Puma Tsugi Apex:

- те ще Ви очароват с високото си качество и по-ниска цена;

- Puma е доказан спортен производител;

- при нас са гарантирано оригинални.


За каква дейност можете да ги вземете

Маратонките са произведени, за да доставят необходимите комфорт и лекота по време на спортни дейности или разходка. Поради това са отличен избор, ако искате маркови спортни обувки за тренировка или за ежедневието.