4.8 8
Брандове Puma
Код на продукта: 365398-01
Наличност: В наличност
317.80лв.

Количество:

Стилни маркови мъжки спортни обувки Puma Tsugi Netfit V2 


Искате ли нови, интересни и много атрактивни маратонки, но на по-ниска цена? Една от любимите Ви марки е Puma? Винаги се доверявате само на висококачествените модели на популярните брандове?

Puma Tsugi Netfit V2 е чудесен продукт, който несъмнено ще Ви допадне. Изработен е в класически цветове, които създават контраст, допълнително правещ визията още по-привлекателна.

Плетената текстилна горна част обгръща ходилата с комфорт, за да предостави оптимално добро прилягане, както и дишаемост. Материята е олекотена и еластична, като по този начин осигурява на движенията необходимата гъвкавост по време на спорт или разходка.

Допълнителните характеристики, както и предимства на маратонките включват:

- NetFit иновативна технология на Puma с множество опции за завръзване на връзките и осигуряване на оптимално добро прилягане;

- EVA материал в междинната подметка е съчетан с IgniteFoam, благодарение на което всяка крачка е допълнително омекотена и създава подкрепа, опора и спомага да се намалят ударите и напрежението;

- подметката от гума е гъвкава, лека и изключително издръжлива.


За какво са подходящи

Спортните обувки от колекцията на Discount Mania, освен че са изключително интересни и модерни, са и много удобни и приятни за носене. Благодарение на качествената изработка и неподправения стилен дизайн, маратонките привличат вниманието, но и набавят всичко необходимо, за да се чувствате прекрасно в ежедневието си или докато тренирате.