4.4 16
Брандове Puma
Код на продукта: 365398-02
Наличност: В наличност
188.20лв. 317.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Модерни черни мъжки спортни обувки Puma Tsugi Netfit V2


Търсите маратонки, които са дишащи, леки и издръжливи? Посещавате често фитнеса и Ви трябват спортни обувки, на които можете да разчитате? Искате да обновите колекцията си от спортни продукти с актуален и атрактивен нов модел?

Discount Mania Ви предлага перфектно решение, а именно Puma Tsugi Netfit V2. Съчетанието между устойчиви материали и иновативни технологии осигурява изключително удобство и лекота по време на тренировка или в ежедневието.

Външната страна е прецизно изработена от мрежест текстил за добра вентилация, като са добавени и наслагвания, които да стабилизират през средната част на стъпалата. 

Спортните обувки притежават още следните характеристики:

- иновативна технология NetFit, която позволява различни варианти за завръзване на връзките, като така предоставя правилно и точно прилягане;

- междинна подметка съчетаваща EVA и IgniteFoam. По този начин се набавя не само отлична мекота, но и подходящо възвръщане на енергията;

- издръжлива гумена подметка, която създава добър контакт с пътя и подобрява сцеплението.


За каква употреба са предназначени маратонките Puma

Този уникален модел е подходящ за свободното време и за тренировки. Различният му дизайн и великолепен облик несъмнено прекрасно ще допълнят всяка Ваша спортна визия.

При нас в магазин Discount Mania ще откриете още голямо разнообразие от продукти на Puma, които са 100% оригинални и на забележителна цена.