Вашата количка е празна!

Това е марка, за която всеки един от вас навярно е чувал. Днес продуктите с логото на RIDER се разпространяват в стотици, а дори и хиляди магазини, обхващащи държавите по целия свят. Това, с което можете да ги отличите от много други, разпространени на пазара, е именно тяхното високо качество, здравината на материалите, участващи при изработката и перфектния дизайн, който трудно би могъл да се обърка с обувките и облеклата на други световни марки.

История на компанията RIDER

Тя е основана през далечната 1986 година в Бразилия. От него момент нататък се превръща в един от най-големите производители на обувки в цял свят. През 1997 година Райдър добива особена популярност и в САЩ. Джапанките са едни от първите артикули, произвеждани от компанията и те са успели до известна степен да подчертаят здравината и качеството, на които компанията залага в процеса на тяхното производство.

Сандалите са отражение на бразилците и техния начин на живот. В ежедневието си те са обичали върху краката си да имат леки и удобни обувки, с които да се чувстват добре. Това е основния замисъл на моделите с марка RIDER. Моделите, предназначени за риболов, не са били просто обикновени обувки, а далеч по-оригинални произведения на изкуството, с които човек се ражда, докато изпълнява едно от най-любимите си занимания, а именно риболова.

Райдър превръща едни от най-популярните сандали за всички времена в обувки, достъпни за хората по цял свят. Всички ги обожават, заради опростения дизайн, оптимална здравина, комфорт и удобство. Това, на практика, са основните фактори, заради които хората извършват покупка на даден чифт обувки. Те биват изработени по начин, който да съответства изцяло на стъпалото. Освен това прилягат перфектно към всяка една от извивките на ходилото и осигуряват перфектната подложка на възглавничките.

Всички модели на RIDER се изработват в Бразилия и процесът, по който протича производството, има за цел да щади околната среда максимално. Днес всеки един от вас има възможността да си закупи чифт шедьоври, произлезли от тази световноизвестна компания, от някой от фирмените й магазини, които са отворили врати по целия свят, или да си ги закупи онлайн.

Ако се нуждаете от удобство и комфорт, които е почти невъзможно да се опишат с думи, то значи сте попаднали на правилното място и в това няма никакво съмнение.