Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Като интернационална компания за производство на най-високо качество спортни стоки, която оперира в повече от 40 държави, Salomon е сред компаниите, които се представят най-добре в световен мащаб що се отнася до специализирана екипировка за зимни и ски спортове. Създаденото от тази компания се радва на изключително голям интерес на няколко континента.

Кратка история на компанията

Основана през 1947-ма година от Франсоа Саломон и неговия син, днес Salomon е известна спортна марка с изключително добра репутация. Артикулите на компанията се асоциират със здравина, практичност, комфорт и издръжливост. Ето защо тя се радва на много висока популярност както в Европа, така и по света. Някога изцяло френска, днес компанията има интернационален характер.

Придобита през годините от спортния гигант Adidas, през 2005-та година Adidas-Salomon продаде бившата френска марка и днес Salomon е дъщерна компания на Amer Sports, чиято щаб квартира е във финландската столица Хелзинки.

Голям успех постига компанията в САЩ, където традиционно е изключително развита туристическата индустрия сред дивата природа. Тъй като Salomon не само оперира, но може да се похвали и с доста сериозно присъствие на американския пазар, компанията има централа базирана отвъд океана, която отговаря за тамошния пазар. Тя е ситуирана в град Огдън, щата Юта.

Какво предлагаме

Марката е ориентирана основно към създаването и предлагането на разнообразна екипировка за ски и други зимни спортове, като например сноубординг. Тя би могла да ви впечатли с доста голямо разнообразие от артикули, които със сигурност ще ви позволят да намерите нещо според своите очаквания. В онлайн магазина на Discount Mania на ваше разположение е широка гама от други аксесоари, които са също специално създадени за любителите на спорта и туризма.

Предлагаме ви облекла, спортни обувки и други, всичко от които се отличават с много високо качество. Това е основна характеристика на Salomon. Дизайнерският център на компанията е във Франция, от където се дава насока на визията и дизайна, които оформят стила на марката.

Продукти на Salomon

Сред облеклата, които ви предлагаме, можете да откриете мъжки, дамски и детски артикули. Сред мъжките стоки можете да попаднете на топ качество от следните артикули:

  • Облекла и обувки за туризъм;
  • Облекла, обувки и екипировка за катерене;
  • Екипировка за различни по характер състезания;
  • Огромно разнообразие от артикули за ски и зимни спортове;
  • Раници и чанти;
  • Защитни облекла;
  • Слънчеви очила, съобразени с рисковете на UV лъчите във високопланинските райони;
  • Много други.

При всякакви условия

Освен в планинска среда, екстремният туризъм може да се практикува навсякъде. Ето защо нашите продукти предлагат и богата гама от модели, които да бъдат полезни върху различен терен и при различни условия на околната среда, включително температура, влажност и други.