4.5 11
Брандове Salomon
Код на продукта: 392487
Наличност: В наличност
139.40лв. 227.50лв.

Количество:

Впечатляващи дамски маратонки за бягане и спорт Salomon Sense Pro Max W


Търсите ли си различни и впечатляващи спортни обувки? Предпочитате модели в интересни цветове, които прекрасно да допълнят стила Ви? Имате нужда от качествени маратонки, с които да провеждате любимите си тренировки?

На неустоима цена Discount Mania има разкошно решение от Salomon за спортуващите дами, които искат стабилни и престижни обувки за фитнес, бягане или за свободното време.

Горната част на този превъзходен модел се грижи да достави добра вентилация и стабилност, защото в нейната направата са преплетени текстил с наслагвания от синтетична кожа. Комбинацията дава повече стабилност и подкрепа за ходилата, като едновременно предоставя гъвкавост и осигурява повече комфорт.

От популярната марка Salomon са направили модела още по-удобен като са добавили следните характеристики:

Vibe Technology в междинната подметка в съчетание с EnergyCell+ и Opal осигуряват намаляване на вибрациите и ударите при тренировка за още по-добро и приятно бягане или спортуване;

Molded EVA формована вътрешна стелка за отлична опора на ходилата и анатомична поддържа;

- забележителна гумена подметка с много дебел грайфер, който да Ви предпази и да редуцира подхлъзванията чрез по-добро сцепление с терена.


За каква употреба са Salomon Sense Pro Max W

Феноменалните обувки са превъзходен избор за тренировки в залата, за тичане и за ежедневието. Можете да разчитате на тях да създадат необходимото удобство, както и подкрепа за краката, за да извършвате с лекота всяко едно движение.