Показани 1 от 24 | 42 (2 Страници)

Основана в края на 19-ти век в град Кътстаун, щата Пенсилвания, САЩ, Saucony е утвърдена марка с отлична репутация в областта на производството на спортни обувки.

Днес централата на компанията е в Лексингтън, Масачузетс, но високото качество със сигурност е неизменно и свидетелство за това е над 100 годишната история на спортната марка.

Какво предлага на потребителите

Първоначално създадена специално за производство и предлагане на спортни обувки, днес компанията предлага цялостни линии от облекла и аксесоари, а обувките са само част от всичко, което можете да откриете под името Saucony. Днес под известния американски бранд се предлагат:

За мъже и за жени

Saucony предлага голямо разнообразие от мъжки и дамски аксесоари, като компанията се стреми да задоволи дори и най-придирчивите потребители. Всеки мъж, жена или дете може да открие стоки, с които да се чувства удобно и комфортно.

Всички дрехи са създадени така, че да допаднат в стилово отношение на любителите на спорта и активния начин на живот, а притежателите на съответното облекло ще се чувстват секси.

Лекота преди всичко

Един от основните плюсове на дрехите под марка Saucony е, че те се изработват по начин, който ги прави леки и приятни за носене. На разположение е огромна колекция, както зимни, така и летни облекла, всички от които са създадени с изключително приятни на допир леки материали.

Стари модели с по-високо качество

В доказателство на това, че модата се върти циклично, от компанията заявяват, че имат специална политика в тази насока. Пресъздават се стари модели обувки, които обаче се правят със съвременни и по-качествени материали. Съответно, приликата със старите оригинали е изключителна, но спортните обувки се създават по начин, който да напомня за миналото, но да бъде също така и съобразен с новите тенденции и предпочитания на младите хора.

Старата колекция е позната под името “Originals” (оригинали), като предлага леко ретро усещане, изразяващо се най-вече в оформлението на самата обувка и цветовия избор, нетипичен за най-съвременните модели.

Иновации и високи технологии в производството

Несъмнено марката Saucony се асоциира с иновации и внедряване на нови технологии в производството на дрехи. Сред интересните “умни” технологии е използването специално създадена материя, която се използва за направата на качулки за анораци.

Тя успява да охлади главата на този, който носи анорака, тъй като е разработена на базата на сложна комбинация от материали, много от които се внасят отвън.