Вашата количка е празна!

Създадена специално за мъже, Seventy Seven е марка вдъхновена от уличната мода. Произхождаща от Обединеното кралство, тя не случайно е вдъхновена от музикалното изкуство, в което тази страна трудно може да бъде конкурирана.  

Облеклата под тази популярна британска марка се радват на голям интерес от страна на млади мъже от цяла Европа, а съчетанието между качество и цена не остават незабелязани. 

Дрехите умишлено са създадени в един по-небрежен и непретенциозен стил, зад което обаче прозира много добро познаване на нуждите на потребителите и момчешки стил, който привлича неустоимо.

Какво предлага Seventy Seven

Тази британска марка предлага за своите почитатели голям избор от дрехи, сред които можете да намерите подходящи облекла за всеки сезон и за всяко време от годината. Можете да избирате измежду голямо разнообразие от облекла, повечето от които в типичен ърбън стил и подчертано спортен характер.

Кой пазарува от Seventy Seven

Като марка, която е насочена към по-млади и съвременно мислещи мъже, Seventy Seven се радва на особено голяма популярност сред хората между 18 и 35 години. Тя е сред водещите марки за младите мъже на Острова, предлагайки висококачествени и удобни дрехи, съобразени със съвременния начин на живот в големите западни градове.

Спортни стоки за всеки мъж със стил

Марката Seventy Seven предлага възможността да намерите тук някои от най-добрите спортни дрехи, които се отличават с комбинация от съвременен дизайн, комфорт, внимателно подбрани материали и съобразени с мъжката аудитория цветове. Сред продуктите ще намерите:

  • Якета;
  • Анораци;
  • Спортни блузи;
  • Тениски с дълги ръкави;
  • Класически тениски;
  • Спортни панталони и долници.

Облекла с музикален полъх

Облеклата на Seventy Seven в повечето случаи имат стилизирани с формата на CD надписи или друга тематична декорация, които да напомнят за връзката с музиката. Тук особено внимание трябва да се обърне на аксесоарите с логото “Cafe Mambo Ibiza”, което ще откриете върху шапки, чанти, тениски и много други. 

Зимни якета

Британският бранд създава богата колекция от връхни дрехи. Сред тях можете да намерите якета в ърбън стил както за зимните месеци, така и за по-мекото време през пролетта и есента.

Сред цветовата гама преобладават по-дискретните тонове, като например черно, сиво, синьо и нюанси на маслиново зелено. Дрехите могат да са със или без качулка, но винаги гарантират максимално удобство.

Сред тези артикули важно място заемат елеците или якета без ръкави, в производството на които марката предлага някои от най-харесваните продукти на пазара.

Аксесоари

Сред аксесоарите, които марката Seventy Seven създава, най-голям дял заемат шапките. Те се предлагат в да стила - класическа спортна зимна и бейзболна шапка с козирка.