Вашата количка е празна!

Италианската марка Silvian Heach създава облекла с много високо качество, които са предназначени както за жени, така и за мъже. Основната концепция на компанията се възприема най-добре от младите дами на възраст между 18 и 35 години, които преобладават сред почитателите на марката.

Пример за висококачествена италианска мода

Silvian Heach е отличен пример за висококачествена италианска мода, тъй като се доближава изключително много до основната концепция, с която италианската модна индустрия е успяла да се докаже като една от най-силните в света.

Залага се на една основна цел, а именно да се създадат облекла, които да бъдат достъпни като цена, да са стилни и лесни за разбиране и възприемане от хората. Продуктите могат да бъдат поделени в няколко групи:

  • Облекла;
  • Дънки;
  • Чанти;
  • Аксесоари;
  • И разбира се Limited Edition.

Какви дрехи можете да откриете под марката Silvian Heach

Сред богатото разнообразие от продукти на италианската марка, можете да откриете облекла, които да са подходящи за всеки един сезон. Предлагат се елегантни и стилни решения за лятото и зимата, както и за по-неопределените преходни сезони. От леки и ефирни летни рокли до топли зимни якета, марката предлага по нещо за всеки един момент от годината.

Дамска мода

Несъмнено е най-голямо разнообразието в областта на дамската мода, като можете да откриете всичко – от небрежни летни къси поли от деним, подходящи за разходка край плажа до изключително елегантни дизайнерски рокли, които могат да се използват и за най-изисканите събития и официални поводи. Марката несъмнено е сред любимите на всяка жена, която има удоволствието да притежава тоалет от Silvian Heach.

Мъжка мода

Макар и без съмнение разнообразието от дамски облекла да преобладава под тази марка, можете да откриете и богато разнообразие от мъжки дрехи, които носят стила и отпечатъка на италианската марка. Те са неповторими, удобни, ефектни и винаги съобразени с модните тенденции. За почитателите на марката мъжките колекции нямат аналог, тъй като изключително умело съчетават момчешки чар и дързост с неприкрита елегантност.

Детска мода

Италианската марка Silvian Heach се слави като един от брандовете, които предлагат най-висококачествени детски облекла. От семпли ежедневни решения до изключително елегантни дизайнерски костюми и тоалети, марката ви дава възможност да напълните гардероба на своя син или дъщеря с облекла от най-висок клас и топ качество.

В детската мода можете да намерите облекла за всеки вкус и възраст, като умело се покрива целия диапазон от 6 месеца до 16 години. Съобразени с по-чувствителния характер на децата, облеклата се изработват с топ качество, така че удобството и комфорта никога да не се поставят под въпрос.