Вашата количка е празна!

По отношение на облеклата Simba е марка, която залага не толкова на масовото производство, колкото на лимитирано предлагани дизайнерски колекции. Макар марката да се свързва основно с модни дрехи, тя е също така и сред водещите производители на текстил в южното полукълбо като цяло.

Базирана в ЮАР (Южноафриканската република), компанията има обхват далеч извън този регион, достигайки милиони потребители в различни точки на планетата. Simba има своите верни почитатели в Северна и Южна Америка, Европа, Австралия и Азия.

Какво предлагаме

Като компания за производство на висококачествени текстилни продукти, Simba предлага на своите клиенти на практика почти всичко - от модни облекла и обувки, през работни дрехи за различни сфери на икономиката, до висококачествен текстил за дома.

Асоциира се с високо качество на използваните материали, добре изразен стил в създадените стоки, както и издръжливост при ползване, без значение от предназначението.

Какви облекла предлагаме

Ако трябва да опишем стила на тази марка в няколко думи, колекциите им предлагат качество във всеки един аспект. От избора на материалите, през умението да бъдат оформени, обработени и съчетани с вкус, чал до тяхната здравина и издръжливост, компанията  покрива и най-високите очаквания на потребителите. Това е тайната на успеха, която компанията успява да постигне на няколко континента.

Стил и дизайн

Много от моделите на Simba са с интересен нюанс, който напомня на Африка, а вдъхновението идва от магията на континента. Това се постига чрез цветове, форми, съчетания и мотиви. Разбира се, подобна асоциация съвсем не е задължителна, дори и ако присъства в доста от моделите. Много от облеклата биват издържани в по-строг стил, който се вписва идеално в една делова корпоративна обстановка.

Според сезона

Simba предлага по нещо за всеки сезон. За да откриете най-подходящите облекла, трябва да разгледате както зимната, така и лятната колекция. Няма начин да не си харесате нещо, особено имайки предвид изключителното качество на бранда.

Особено голямо е разнообразието на продуктите, които се предлагат за преходните сезони. На разположение са огромно многообразие от мъжки и дамски модели дънкови якета. Денимът никога не излиза от мода, особено когато е изработен от опитни дизайнери с много вкус.

Характерна особеност на дънковите облекла на марката е, че често се добавя лек дизайнерски елемент в различна материя и цвят, които правят облеклата по-лесни за разпознаване измежду всички познати ни марки.

Мъжки и дамски

Simba предлага на своите потребители както мъжки, така и дамски облекла. За тези, които веднъж са виждали модели на марката, тя ще бъде изключително лесно разпознаваема.