Вашата количка е празна!

Италианската модна марка Sistes (съкращение от имената Simone и Stefano) се утвърждава вече в продължение на десетилетия, а вдъхновението си не спира да черпи от 50-те години на 20-ти век и тяхното очарование.

Ерата на Джеймс Дийн, Марлон Брандо, Елвис Пресли и Мерилин Монро се оказва безкраен извор на идеи за талантливите дизайнери на прословутата и шикозна италианска марка.

Кои са клиентите на Sistes и какво им предлага марката

Италианският бранд е насочен предимно към женската аудитория. Марката създава разнообразие от облекла, чийто стил и почерк са изключително лесни за разпознаване от потребителите.

Достатъчно е поне веднъж да сте притежавали дреха от Sistes и повече никога няма да сгрешите ако срещу вас се появи друга жена с модел на същата марка. Това идва за да покаже колко отличителен и характерен е стилът на марката.

Кои са клиентите на Sistes

Клиентите на Sistes са жени в широк възрастов диапазон. Дрехите се радват на еднакъв интерес както сред девойки на възраст между 18 и 25 години, така и за по-зрели дами над 40.

Причината е, че много жени разпознават себе си в стила на италианската марка, който се изразява с ясно видимо усещане за романтика, шик и ефирност. Дрехите са създадени за жени, които непременно искат да бъдат женствени, но в същото време не желаят да правят компромис с усещането за комфорт, което само една качествено изработена дреха може да осигури.

Моделите излъчват известна доза аристократичност от съвременен характер, което прави притежателката да изглежда жена с положение. Елегантността винаги изключва уважение и авторитет и вие сама ще се уверите в това още в първия момент, в който сложите своя тоалет от Sistes.

Усещане за Средиземноморие

Колекциите на Sistes са твърде различни от доминиращия ърбън стил, който е залял големите градове на Европа. Дизайнерските облекла на италианската марка са насочени към миналото, към усещането за слънце, море и романтика, които само романтичния Юг на Европа може да покаже.

Мотиви на цветя, форми наподобяващи море, както и кройка, която подчертава женската грация - всичко това е трудно за комбиниране в една дреха, но Sistes успява да го постигне.

Качество на всяка цена

Дрехите с марка Sistes са символ на високо качество, тъй като трудно можете да намерите еквивалент на пазара. Уникални, стилни и изпълнени с живот, дрехите са направени от най-висококачествени платове, а за разцветката са използвани само първокласни багрила.

Колекциите на Sistes са съобразени със сезона. Ето защо контрастът между пролетно-лятната и есенно-зимната колекция е толкова голям.