Показани 1 от 24 | 82 (4 Страници)

Skechers е една от най-известните американски компании за обувки, предназначени за мъже, жени и деца. Марката е основана през далечната 1992 година. За нейно седалище е бил избран Манхатън Бийч, Калифорния. Днес компанията се превръща във втората по-големина за производство на обувки за САЩ. През 2015 година марката успява да спечели повече от 3 милиарда щатски долара. От януари 2016 година в отбора на компанията е назначила 9 200 души по цял свят. Днес те са част от огромното семейство на Skechers.

История на марката Skechers

Първите продукти, които се появяват на пазара, са обувки за скейтборд и ботуши. От тогава до днес за компанията е било основна цел да обхване колкото се може повече групи хора в обществото. Затова тя решава да произвежда още обувки за мъже, жени и деца, които са не просто спортни, но и подходящи за ежедневно носене.

Опитите на компанията да запази своята популярност се изразяват с това, че тя не престава да залага на рекламни кампании, както и да ангажира телевизионни личности, като Брук Бърк-Шървет, модел и актриса Кели Брук, момичетата на групата Sistar, бившият футболист Sugar Ray Leonard и бившият футболист Хауи Лонг, както и олимпийските бегачи Meb Keflezighi и Kara Goucher, професионалният диригент Брандън Хъджинс и професионалистите за голф Мат Кучар, Белен Момо, Колин Монтгомери и Били Андраде за Skechers Performance Division. През 2014 г., Skechers подписва договор за подкрепа с легендарния музикант Ringo Starr.

Марката е една от най-известните не само на територията на Калифорния, но за целия свят. Тя е лесно разпознаваема и хората не престават да я боготворят. Всеки един от нас, който поне веднъж в живота си е извършвал покупка на чифт Skechers, знае, че те не са просто обувки, а истинско блаженство, което осигурявате за своите крака.

Компанията предлага две отделни категории обувки: дивизия, включваща Skechers Memory Foam, благотворителна линия BOBS и обувки Relaxed Fit Comfort, и други, включващи Skechers Gorun и обувки Skechers GOwalk. Skechers също произвежда спортни и професионални облекла за мъже и жени. С лицензионните споразумения компанията предлага маркови чанти, часовници, очила и допълнителни стоки.

Skechers има широка мрежа от световни дистрибутори, които продават продуктите си в над 160 държави и територии, и повече от 1710 магазини Skechers в целия свят. Всички те са разположени на отделните континенти и предлагат възможност на хората да пазаруват висок клас обувки, с които да се чувстват наистина удобно и комфортно.