4.4 9
Брандове Skechers
Код на продукта: 12773-CHAR
Наличност: В наличност
111.50лв. 195.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Дамски сиви маратонки Skechers Appeal 2.0


Търсите ли си маркови маратонки от Skechers? Доверявате се единство на оригинал, а не на поредното менте или реплика? Искате стилни и изчистени спортни обувки?

От Discount Mania предлагаме на вниманието Ви Skechers Appeal 2.0.

Сивият модел на марката ще впечатли всички с качествата и дизайна си. Едновременно удобни и здрави, но и на по-ниска цена.

Благодарение на това, че горната част в основа степен е изработена без шевове е постигнат оптимален комфорт, поради минимална възможност от предизвикване на раздразнения. Добрата изработка на текстилната оплетка способства за повишаване на издръжливостта, но също така и за добра гъвкавост.

От вътре подплатата е направена с помощта на текстил, а нископрофилната конструкция прави всяко движение по-освободено и стабилизирано. 

Допълнително маратонките разполагат със следните подобрения:

- стелка от мемори пяна Air Cooled Memory Foam. Тя предоставя мекота, като същевременно осигурява приятно усещане и прилягане;

- междинната подметка е FlexSole 2.0 е лека, омекотена и устойчива. Чрез материалът вложен в нея се поглъщат голяма част от ударите, което понижава напрежението.

Трябва да отбележим, че подметката на този модел се характеризира с отлично сцепление.


Предназначение на спортните обувки Skechers

Те са чудесен избор за дамите обичащи спорта и бягането. Качествата им ще доставят повече мекота и подкрепа по време на спортна активност или при разходка в ежедневието.