4.5 16
Брандове Skechers
Код на продукта: 52114-CHAR
Наличност: Неналичен
150.00лв.

Количество:

Сиви мъжки маратонки Skechers Burst 


Редовно тренирате и по този начин поддържате форма? Взимате си дишащи и леки маратонки? Винаги избирате маркови модели, които притежават високо качество?

Прекрасни маратонки за тренировка от Skechers Ви предлагаме от онлайн магазин Discount Mania. В тях идеално са преплетени комфорт, стил и модерен дизайн.

Горната страна е направена с минимален брой шевове, което значително понижава възможността от раздразнения. Леката оплетка на външната част осигурява гъвкавост и едновременно с това предоставя добра вентилация. Вътрешността е от по-плътен текстил, който много добре приляга на формата на стъпалата. Текстилният елемент при петата Ви позволява по-удобни и лесно обуване и събуване.

Спортните обувки са произведени с редица подобрения, сред които са:

Air Cooled Memory Foam омекотяваща стелка във вътрешността;

Burst Compound Midsole междинна подметка с изключителна защита срещу ударите, предизвикани при спорт. Освен това тази технология осигурява и добро възвръщане на енергия;

-  Burst Grip Traction дизайн на подметката предоставящ сцепление с настилката, което да подпомогне за намаляване на възможни неприятни инциденти в най-неподходящия момент.


За какво са подходящи Skechers Burst 

Нашето уникално предложение е подходящо за спорт или за ежедневна употреба. Ако си търсите по-евтини маратонки с достъпна цена, но високо качество, то не се колебайте и още сега си вземете този прекрасен модел Skechers.