4.6 17
Брандове Skechers
Код на продукта: 68547-BLK
Наличност: В наличност
125.40лв. 227.50лв.

Количество:

Черни кожени маратонки Skechers Daines 


Класически спортен стил и луксозни детайли са идеално комбинирани в този модел на Skechers. Гладка кожа и велур покриват външната страна, така че сформират красиви спортни обувки с леки ретро акценти.

Висококачествена естествена кожа с елементи от велур при връзките и петата спомагат за добре изградената структура на модела. Вътрешността включва материали като текстил и кожа, които сформират идеална среда и създават повече мекота.

Вътрешната стелка Memory Foam, както и стабилизирането на свода на стъпалата, осигуряват комфорт и подкрепа по време на употреба.

Междинната подметка с контрастен бял цвят подпомага да се намали напрежението и ударите, като предоставя дълготрайна мекота.

Гъвкавата гумена подметка е създадена с лек релеф, който ще осигури по-високо ниво на сигурност и сцепление.

Отличителните характеристики в дизайна на маратонките са следните:

- бяло лого на Mark Nason при петата, вътрешността и езика;

- детайли по повърхността на горната страна, които създават по-интересна визия;

- ниска конструкция със солидно подплатена зона под глезените.


За каква употреба са предназначени Skechers Daines

Маратонките Skechers са разработени, за да осигурят комфорт и лекота в ежедневието на своя притежател. Спортните обувки без проблем се комбинират, както с цветно, така и с по-неутрално облекло.

Ако искате нов марков модел за свободното си време, но търсите такъв, който е на по-изгодна цена, то предложението на Discount Mania е точно за Вас.