4.3 16
Брандове Skechers
Код на продукта: 14200-NVCL
Наличност: В наличност
83.60лв. 162.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Атрактивни дамски маратонки Skechers Go Step


Тези маркови спортни обувки съчетават иновация и стил в един модерен и съвременен вид. Изработени са от много качествени текстил и синтетика, които да осигурят възможно по-висок комфорт, вентилация и гъвкавост.

В разработката на този стилен модел от Skechers са вложени немалко иновации и подобрения, сред които са:

Goga Pillars® technology в междинната подметка, която осигурява анатомично правилна опора на свода на стъпалото и подпомага за абсорбирането на ударите при провеждане на спортните тренировки;

- мемори пяна във вътрешността, която осигурява персонализирано и правилно прилягане на обувките.

Конструкцията на маратонките е идеално изградена с нисък разрез, който достига до под глезените и така позволява добра свобода на движение и повече удобство.

Подметката е устойчива и с отлично сцепление с различните терени. Изработена е от орелефена гума, издръжлива на натоварване и изтъркване.


За каква употреба са най-подходящи Skechers Go Step 

Оригиналните спортни обувки от Skechers са превъзходен модел за спортуване и свободното време. Направени са от престижни материали, които ще предоставят на стъпалата необходимия комфорт през целия ден. Благодарение на качествата си, маратонките са чудесни дори и за носене през по-топлите месеци от годината.

При нас в Discount Mania можете да намерите богато разнообразие от оригинални и маркови спортни стоки с доказан произход и на отлична цена.