4.7 19
Брандове Skechers
Код на продукта: 11947-BKWG
Наличност: В наличност
139.40лв. 195.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Атрактивни дамски спортни обувки Skechers New Journey 


Искате ли интересни и стилни маратонки за тренировка и свободното време? Вие сте от дамите, предпочитащи по-спортен начин на обличане? Винаги си избирате различни и забележителни модели, с които да допълните индивидуалния си стил?

Skechers New Journey в превъзходен продукт от нашата колекция, произведен от топ бранд, известен с качествените си и винаги актуални спортни стоки.

Разнообразните наслагвания по горната страна са изработени от естествена кожа и създават прекрасен контрастен акцент. Добавените мрежести панели в страничната част подпомагат за постигането на лека и приятна вентилация. Езикът и вътрешността са направени от текстил, който пасва несъмнено много добре към ходилата, осигурявайки им комфорт през деня.

Към прекрасните предимства на обувките Skechers се отнасят още следните характеристики:

- Air-Cooled Memory Foam вътрешна стелка, която има функцията да спомага в управлението на влагата и да създава охлаждащо усещане;

- междинната подметка е проектирана така, че да набавя подкрепа и също така ефективно да намалява и абсорбира шока;

- гъвкавата гумена подметка е с уникален и много солиден грайфер за отлично сцепление, както и предоставя допълнителна издръжливост и здравина.


За какво на най-подходящи спортните обувки Skechers

Очарователните качества на маратонките ги превръщат в разкошно решение за тренировка или за ежедневието. С тях несъмнено винаги ще имате подкрепа и лекота за краката си, за да се чувствате идеално, независимо дали спортувате или сте на разходка из града. При нас в магазин Discount Mania можете още днес да си поръчате този първокласен оригинален модел на възхитителна цена.