4.5 16
Брандове Skechers
Код на продукта: 52352-BLK
Наличност: В наличност
125.40лв. 195.00лв.

Количество:

Стилни мъжки маратонки Skechers OG 90 


Купувате ли си често нови обувки? Предпочитате комфортните модели, които най-добрите марки предлагат? Взимате си продукти с високо качество?

Discount Mania Ви предлага Skechers OG 90. Легендарен стил с модерни елементи са перфектно съчетани в тези спортни обувки.

За постигане на идеалната структура на външната част, в нея са вложени престижни и гъвкави материали. Естествена кожа, синтетика и текстил обгръщат с лекота и мекота стъпалата. По този начин маратонките са дишащи и същевременно стабилни и устойчиви. Вътрешността е съставена от олекотен мрежест плат, който осигурява много добро прилягане на модела към ходилата.

Необходимо е да отбележим и допълнителните предимства, с които спортните обувки Skechers се характеризират:

- Air Cooled Memory Foam Insole омекотяваща и охлаждаща стелка във вътрешната страна, която осигурява удобство и приема формата на краката, благодарение на мемори пяната, от която е направена;

- олекотена Shock Absorbing Midsole междинна подметка, която се грижи за редуциране на сътресението, както и ударите причинени при трениране.

Гъвкавостта на подметката се постига от това, че е изработена от орелефена гума, която е много устойчива на изтъркване и създава добро сцепление с настилката.


За кого е подходящ този продукт от Skechers

Ако си търсите комфортни маратонки за спорт и свободното време, то нашето предложение е перфектен избор за Вас, а сега можете да се възползвате и от ниската цена, на която да го поръчате.