4.5 10
Брандове Skechers
Код на продукта: 58350-BBK
Наличност: Неналичен
125.00лв.

Количество:

Модерни мъжки маратонки Skechers Satisfaction 


Обичате ли качеството и удобството на марковите продукти? Когато си избирате нови маратонки винаги взимате актуални и стилни? Търсите си спортни обувки, който отговарят на спортния Ви стил?

На невероятна цена Discount Mania Ви предлага много красив и комфортен модел от Skechers. Всеки детайл е изпипан до съвършенство, а дизайнът е перфектната комбинация между атлетичен стил и класически цвят.

В горната част са преплетени лек мрежест текстил и подсилващ материал от естествена кожа. Тяхното съчетаване идеално изгражда спортната структура на модела. Подплатата от вътре, както и външната част позволяват на обувките да дишат и подпомагат циркулацията на въздуха за охлаждащ ефект.

Този модел е разработен и със следните предимства:

- Memory Foam Full Length Insole стелка с охлаждащо качество и отлична мекота;

Shock Absorbing Supportive Midsole междинна подметка, даваща добра опора на стъпалата, като същевременно осигурява защита от ударите за ходилата.

Подметката е изключително масивна, но гъвкава и лека. Направена е от гума, която е издръжлива при натоварване и устойчива на изтъркване.


За какво са Skechers Satisfaction

Този невероятен модел е произведен с усет към качеството и модните тенденции. Маратонките Skechers са подходящи за любимите Ви тренировки в залата или за разходка през свободното време.