Вашата количка е празна!

SkinLabo е популярна в Италия марка, която предлага на потребителите козметични продукти с изключително високо качество. Марката се фокусира върху по-малко, но изключително добре подбрана клиентела, която се състои от хора, поставящи грижата за своето лице и тяло на пиедестал.

Какво предлага SkinLabo

Козметичната марка предлага всичко, от което се нуждае вашата кожа, за да бъде здрава, чиста, свежа и красива. Италианският бранд се асоциира с:

Козметика за жени

Козметичните продукти под марката SkinLabo се асоциират по-скоро с грижа за кожата. Не е тайна, че здравата, чиста и поддържана кожа е красива, дори и без грим и SkinLabo е доказателство за това.

Редовната употреба на козметични продукти с марката SkinLabo ще промени вашата визия до неузнаваемост, разчитайки на силата на природата и развитието на дерматологията.

Козметика за мъже

Съвременният мъж не само може да се грижи за кожата си без да се притеснява от това, но това дори се възприема за задължение на всеки мъж, който изпитва уважение към себе си и цени здравето си.

Продуктите са с топ качество, изработени са от внимателно подбрани материали и са тествани многократно за да се докаже тяхната ефикасност и абсолютна безопасност.

Силата на природните съставки

Козметичните продукти на SkinLabo са известни с това, че предлагат високо съдържание на натурални съставки, които по естествен път подмладяват и разкрасяват кожата.

Алое вера, масла от какао, билки и какво ли още не се съчетават за да създадат едни от най-ефикасните кремове за ръце и тяло.

Почистената кожа е здрава кожа

Колкото по-добре почистена е кожата на лицето и тялото, толкова по-добри регенеративни свойства показва тя. Ето защо SkinLabo поставя особено голямо внимание и акцент върху почистващите продукти за кожа и лице.

Деликатен момент е премахването на грима, ето защо това изисква голямо внимание. Изборът на продукт за почистване на грим трябва да е добре премислен и внимателно направен, така че да се постигне оптимален ефект.

Декоративна козметика

Тук особено внимание се отделя на кремовете, които имат за цел да прикрият дребните недостатъци. Те са създадени изключително внимателно и за направата им са използвани само добре подбрани съставки.

Важно за този тип продукти е да съчетават разкрасяването с нежно и деликатно подхранващ ефект, така че да се възползваме максимално от грима. По този начин след почистване на грима кожата ще бъде дори още по-свежа и красива.