Вашата количка е празна!

Slam е европейски производител на облекло. Компанията е базирана в град Генуа, Италия, където е основана през далечната 1979 година. Днес марката се радва на изключителен авторитет в областта, в която създава продуктите си, като се счита за едно от най-добрите имена в сектора.

Производителят създава за потребителите специализирани спортни облекла. По специално, компанията е един от лидерите в производството на облекла за нуждите на ветроходството, в което Италия е страна с дълбоки традиции. 

Какво предлага на потребителите марката Slam

Днес този бранд предлага на аудиторията много повече от облекло, което да се използва за нуждите на плаването и ветроходството. Произвеждат се модни линии с топ качество, които са отлични за по-спортните натури и за любителите на по-активния начин на живот, които държат на удобството.

Ориентирана към мъжете

Марката е ориентирана към мъжете, което създава една утвърдена сред представителите на силния пол линия. Предлагат се висококачествено произведени артикули, включително:

На разположение на потребителите са също така и богата колекция от дрехи за летния сезон. Предлагат се богато разнообразие от стилни тениски и ризи с къс ръкав.

Марката предлага на своите клиенти също така и широка гама от панталони, сред които можете да намерите дънки, спортни панталони и долници, къси панталони, както и специално създадени за нуждите на ветроходството модели.

Slam е мястото, на което ще можете да намерите и всичко, от което ще се нуждаете за летния сезон на плажа. Разнообразието от шорти за плуване и бански е голямо, а моделите са винаги с изключително високо качество и стилен младежки дизайн.

Кой пазарува от Slam

Типичния на марката стил допада на широк спектър от потребители. Това са най-често мъже между 20 и 45 години, които са като цяло по-спортни и атлетични натури. Хората са със стил, но в същото време желаят това да се подчертае деликатно, без да се натрапват чрез твърде крещящи цветове и кройки.

Моделите, както ще можете да се уверите сами, са представени в една много дискретна и стилна цветова гама, която да подчертае мъжествеността. Набляга се на различните нюанси на синьо и сиво, черно, бежово. Понякога може да се допусне свеж елемент в жълто или червено например, което да се използва просто като акцент.

Топ качество

Използваните материали са с най-високо качество. Сред връхните зимни дрехи ще забележите осезаемото присъствие на памука, който се счита за една от най-търсените материи, предвид изключителните и качества, удобство и трайност.