Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Sprandi е марка обувки за спорт и отдих, предназначени за възрастни, тийнейджъри и деца. Фирмата се появява на пазара в Източна Европа през 1994 година. За нейно седалище е бил избран град Хонг Конг. Няколко години по-късно собственикът се установява в Москва. Тогава е било съобщено, че седалището си остава Хонг Конг, а представителният офис е в Москва.

История на компанията SPRANDI

През 2011 година марката е била споходена от фалит на руския пазар. Причините за това не са една или две, а цяла поредица и почти нищо не е можело да спре това да се случи. По-късно Sprandi започва да внася и други марки, като Mizuno , Merell , Teva и Diadora .

През пролетта на 2015 година марката е била закупена от полската компания CCC, а чешкото дружество CCC Czech става официален дистрибутор на Чешката република. През 2003 гоина компанията съобщава, че обувките, които тя произвежда, биват изработени в Югоизточна Азия и най-вече Китай, където биват изработвани огромна част от моделите на Adidas , Nike , Reebok , New Balance , Asics , Fila , Diadora.

Обувките Sprandi обикновено са изработени от леки дишащи материали, чиято долна част е предимно от филон , това представлява изключително лека пяна. Те се отличават с несравнимо качество и успяват да дарят хората с комфорт и удобство, за които дори не са й подозирали. Веднъж поставени върху вашите крака, то трудно ще ви бъде след това да се разделите със закупения чифт.

След 1996 година са били регистрирани и не малко продажби не само на обувки, но и на дрехи, шапки и други аксесоари.

Sprandi (Overseas) Limited е със седалище в Насау , Бахамски острови

Логото на Sprandi се състои от двойка стрелки, насочени надясно леко нагоре, поставени под думата "Sprandi". Използва се или в разнообразие от монохромни или трицветни дизайни: по-голяма бяла и по-малка червена стрелка на син фон.

Днес всеки от вас има възможността да се сдобие с чифт висококачествени обувки на марката, като си ги закупи от специализиран магазин или чрез онлайн покупка.