Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Като един от най-известните филми на всички времена, не е изненадващо, че марката Star Wars успява да пробие и в модата. Днес под този бранд се произвеждат мъжки и дамски облекла, в това число:

  • Тениски;
  • Блузи;
  • Панталони;
  • Анораци;
  • Долници;
  • Клинове;
  • Потници;
  • И много други.

За продуктите с марка Star Wars

Основната характерна черта на продуктите с марка Star Wars е, че те носят отпечатъка на звездната продукция. Това може да стане по различни начини, като един от вариантите е да се направи с изобразяване на някой от известните герои от популярната продукция.

Друг вариант е използването на определена цветова гама и мотиви, с които индиректно да се създаде усещане за StarWars.

Кой купува дрехите с марка Star Wars

Дрехите с марка Star Wars се купуват предимно от млади хора, като продуктите се радват на голям интерес сред тийн поколението и сред младежите на възраст до 35 години.

Въпреки това, не е малък и броят на почитателите на звездната марка, които вече са на средна възраст, но това не им пречи да адмирират всички продукти, които се предлагат под известния бранд.

Star Wars за мъже и жени

Марката е изключително популярна сред мъже и жени, като се радва на малко по-голям брой почитатели сред мъжете. Въпреки това, сред дамите също има голям брой верни почитатели на марката, особено сред дамите в по-млада възраст.

Хит сред младежите

Дрехите с марка Star Wars са любими особено на най-младите потребители. Сред децата и тийнейджърите тези продукти са на особена почит не само заради асоциацията, която се прави с популярната продукция, но също така и заради по-удобния стил, в който се създават дрехите.

Специфичен дизайн

Дрехите с марка Star Wars са лесни за разпознаване. Те имат по-скоро спортен или ърбън стил и са далеч от официалния или корпоративен стил на други брандове. Обикновено се залага на комфорта, а най-често световете са сред металическата гама. Широко се използва черно, което се допълва от различни разцветки на бяло, сиво, сребристо, златисто, зелено или синьо.

Аксесоари за най-малките

За най-малките почитатели на марката се предлагат предпазни каски за велосипед, които са изработени в стил, наподобяващ шлемовете на героите от Междузвездни войни, с което децата истински се забавляват.

Сред аксесоарите можете са намерите и голямо разнообразие от скейтборди в различни стилове. Често героите на Star Wars са изобразени от една или от двете страни на борда, а за направата се използват умело примесени цветови комбинации.

Калъфи за телефони, часовници и какво ли още не допълват пъстрата палитра от възможности да попълните колекцията си с артикули на известната марка.