Вашата количка е празна!

Sting е популярна модна марка със седалище в Нидерландия. Марката предлага на потребителите широка гама от аксесоари с най-високо европейско качество.

Продуктите са повлияни от зашеметяващия микс от култури, който представлява днес нидерландското общество, като всичко това се претворява с неподправената холандска оригиналност и усещане за стил.

Какви продукти се предлагат от Sting

Под марката Sting се предлагат стилни дънки и пуловери от най-качествени материи, елегантни ризи, шикозни тениски, както и зимни или пролетно-есенни якета в ърбън стил.

Всички налични облекла са в спортно елегантна линия, която позволява да се носят дори на работа или в офиса, без това да противоречи на фирмената култура. В същото време те са удобни и създават приятно усещане на допир.

Към кого е насочена марката

Марката Sting се е специализирала едновременно и в мъжката и в дамската мода, като потребители на бранда са мъже и жени от всички краища на Европа, както и от други части на света.

Марката е насочена към младите хора на възраст между 20 и 35 години, но нараства нейната популярност и сред представителите на средната възраст, които водят динамичен начин на живот и трябва да изглеждат добре в различна среда, без това да струва тяхното удобство.

Младежкият стил, съчетан с елегантен привкус се харесва изключително много, особено на фона на това, че всички дрехи и обувки са не само добре изработени за да привличат вниманието на потребителите с вкус, но са и много комфортни когато трябва да се носят с часове.

Вдъхновение за Sting

Марката се вдъхновява от европейското многообразие, от Средиземноморието, от стила на Запада и Северна Европа. Предлагат се колекции, които са съобразени с всеки сезон от годината, като южняшкия привкус се усеща основно в летните колекции.

Материята, която най-често се използва в производството на облекла е памукът. Това не е случайно, тъй като памучните платове се отличават с изключително много качества, като се започне от поддържането на температурата в комфортни граници, та се стигне до това, че именно този тип материи позволяват на кожата да диша в горещите летни дни.

Обувките с марка Sting

Особено внимание трябва да обърнете на обувките, които се предлагат под марка Sting. Те съчетават всички качества, които можете да очаквате от една обувка за ползване по различни поводи в градска среда.

Благодарение на добре подбраните материали и цветова гама, произведените под този нидерландски бранд обувки могат лесно да се съчетаят с мъжкия гардероб, независимо какви са цветовите и стилови предпочитания на младия мъж.