Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Streetsurfing е марка, която се радва на изключителна популярност сред младите хора. Тя е любима на онези тийнейджъри и младежи, които си падат по активния начин на живот и предпочитат да се наслаждават на хубавото време навън, вместо да се затварят у дома пред игрите и компютъра. 

Какво предлага Streetsurfing

Марката Streetsurfing предлага голямо разнообразие от артикули, с които да се насладите на сърфирането из градската джунгла. На ваше разположение са широк спектър от приспособления, в това число:

  • Лонгборди;
  • Скейтборди;
  • Скутери;
  • Круизери;
  • Много други.

При нас в DiscountMania можете да откриете голямо разнообразие от артикули на известния бранд, както и да се възползвате от неустоимите отстъпки, които предлагаме на своите клиенти.

Кой се възползва от Streetsurfing

Марката е насочена основно към най-младите хора, с което се цели да привлече младежите към един по-активен начин на живот, извън четирите стени и монитора на лаптопа или дисплея на телефона.

Какви са предимствата

Възползването от артикулите на марката дава възможност да се социализирате с хора, които имат сходни интереси като вас, да спортувате заедно и да се превърнете в един по-жизнерадостен човек.

Откриването на Streetsurfing артикулите ще позволи да прекарвате по-здравословно и пълноценно своето свободно време с приятелите.

Освен всичко останало, артикулите на марката Streetsurfing дават възможност на младежите да се придвижват бързо из градската среда, стига разбира се условията да позволяват това да се прави по безопасен начин.

Скоростта е голямо предимство в условия като днешните, когато всички ние разполагаме с толкова малко свободно време, а най-често препускаме от една задача към друга.

В известен смисъл, скутери, скейтборди и лонгборди са един вид алтернатива на велосипедите и дават възможност на младите хора да бъдат мобилни, докато в същото време не се лишават от удоволствието да бъдат физически активни и да живеят здравословно.

Къде е популярен този спорт

Streetsurfing заниманията набират скорост в цяла Европа, Бразилия, Австралия и други, но традиционно най-голямо разпространение имат във Великобритания и Съединените американски щати, където са и централите на компанията.

Не само за деца

Погрешно е схващането на мнозина, че скутерите и различните круизери са създадени специално за тийн поколението. Да, те действително се ползват най-много от младите хора и са насочени предимно към тях, но това не изключва и останалите потребители.

Все по-голям е броят на хората на възраст между 20 и 40 години, които избират скутерите за да се придвижват бързо до работа и до дома след това. Обикновено това са по-креативни хора, които имат по-разчупено мислене, като например IT или маркетинг специалисти, които имат възможност да вземат скутера със себе си в офиса.