Показани 1 от 24 | 54 (3 Страници)

Superga е марка обувки от Обединеното кралство, която е насочена към производството и предлагането на луксозни стоки. Марката предлага изключително високо качество, а това което прави продуктите луксозни не е цената, а самия стил и изработка.

Марката е създадена в самото начало на 20-ти век, а най-интересното е това, че обувките, които компанията създава се придържат в по-голямата си част към първоначалния замисъл. Това ги прави да изглеждат леко ретро и още повече засилва желанието на хората с вкус да ги притежават.

Какво предлага марката Superga

Марката Superga предлага обувки в подчертан британски стил. Произведените стоки имат спортен или спортно-елегантен характер, което ги прави добър избор за една аристократична следобедна разходка в парка.

За мъже и жени

Компанията е насочена към мъже и жени, без да се наблюдава съсредоточаване към определена група хора. Обикновено марката се харесва от хора с вкус от всички възрасти. Разнообразието от модели прави обувките удачен избор за различни възрасти именно с това, че се залага на различни стилове в производството.

Стил и изработка

Изработката на обувки с марката Superga традиционно спазва линия, която ги прави малко по-шик от повечето продукти, които се предлагат на пазара. Това прави обувките от този бранд подходящи за хора, които имат пределен стил на живот и усещане за света.

Обувките напомнят за Френската ривиера, където много богати британци прекарват своите летни ваканции. Обувките излъчват класа, която се вижда отдалеч.

Много хора в България не познават тази елитна марка, но веднъж закупили продукти под името Superga, тя лесно става абсолютен фаворит. Да не споменаваме и това, че марката не може да се сбърка дори и ако само веднъж сте я виждали.

Обувките лесно могат да бъдат разпознати по своя традиционен почерк, а именно по-удебелена подметка, както и връзки, които започват много по-напред, непосредствено след нивото на пръстите. Самите извивки на обувката излъчват леко доловим овал.

Материали с най-високо качество

Интересно е да се спомене и това, че сред спортните обувки на Superga има не малко модели, които са направени от кожа. И докато на пръв поглед те могат да изглеждат като класическа спортна обувка, кожата гарантира дълъг живот, здравина и максимална грижа за здравето на краката.

Какво можем да намерим в DiscountMania

DiscountMania е място, на което можете да намерите изключително редки и трудни за откриване продукти. Това е една чудесна възможност да намерите обувки от тази рядка за българския пазар марка. И това не е всичко. Тук можете да откриете намаления, които ще направят тези луксозни и стилни артикули още по-желани.