Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Ако търсите облекло и обувки, с които да се отличите от масата, марката Supra предлага отлични възможности да направите това. Компанията е сравнително непозната на българския пазар, като същото се отнася и за голяма част от Европа, където марката тепърва набира популярност.

Това я прави чудесен избор за онази част от потребителите, които искат да носят качествени облекла и обувки, но все пак искат да се спрат на нещо, което все още не се среща на всеки ъгъл.

Произхождаща от слънчева Калифорния, марката предлага на потребителите възможността да се насладят на изключително качество, което в същото време да е в крак и дори да повежда модните тенденции.

Какво предлага Supra

Supra е американски бранд, който първоначално е създаден за да предлага на пазара главно обувки. Днес обаче компанията предлага на своите клиенти много повече. На разположение са разнообразни артикули, в това число:

  • Якета;
  • Жилетки;
  • Анораци (най-вече с качулка, но не само);
  • Спортни панталони;
  • Тениски;
  • Други.

Така или иначе, обувките остават основен артикул в линията на Supra, което обяснява защо в тази област компанията предлага и най-голямо разнообразие.

Към кого е насочена марката Supra

Supra има доста широк кръг от потребители, но преди всичко марката е ориентирана към младите хора. Тя наистина се търси основно от младежи на възраст между 20 и 35 години, които предпочитат да носят облекла в така наречения ърбън стил

Ориентирана към мъже и жени

Марката Supra е ориентирана както към мъже, така и към дами, които търсят удобство и комфорт. Дрехите под тази марка изглеждат изключително адекватно в съвременна градска среда.

Същото се отнася и за обувките, чийто подчертано спортен характер ги прави идеални за дълго обикаляне по градските улици, без човек да губи усещането за комфорт.

Елегантен дизайн за добра цена

Марката Supra предлага много повече, отколкото може да се очаква от една спортна обувка. Тя е изключително удобна, което се дължи на внимателно подбраните материали, както и на качеството на самата изработка, изпипана в най-малките детайли.

Обувките на калифорнийския бранд предлагат възможността да живеете активно и динамично, без при това да се налага да изпитвате неудобство и дискомфорт от това, че носите обувката цял ден.

Какво можем да намерим в DiscountMania

Огромното разнообразие от продукти в DiscountMania не подминава и тази марка. Тук можете да намерите широка гама от продукти под името Supra. С малко повече късмет и търпение ще можете да попаднете на невероятни намаления, които със сигурност няма да ви оставят безразлични.