Вашата количка е празна!

Наричат Sweet Years бранда на футболните легенди. Това е италианска марка, която се радва на нарастваща популярност в Италия и по света. Идеята за създаване на марката е родена през 2003 година и е дело на двама световно известни италиански играчи - знаменитите Бобо Виери и Паоло Малдини.

Началото е поставено с направата на няколко малки стъпки, но подправени със силно приятелство, позитивно мислене и страст към футбола. Оказва се, че това са и елементите, които поставят началото на историята на една марка, имаща пред себе си блестящо бъдеще.

Какво предлага Sweet Years

В началото на създаването си марката започва от предлагане на тематични тениски и постепенно се развива все повече. Днес на пазара можете да откриете голямо разнообразие от продукти на италианския бранд. Артикулите идват под най-различна форма и с всякакво предназначение.

Предлагат се богати и разнообразни колекции от всякакви артикули, в това число дрехи за свободното време и аксесоари от всякакъв вид. Цяла една вселена от цветове допълва марката за да придаде на продуктите живот, който е типичен за всичко произведено в Италия.

Кой търси продуктите с марка Sweet Years

Марката Sweet Years има почитатели сред хора от различни възрасти, макар че преобладават младежи на възраст между 20 и 35 години. Не са рядкост обаче и клиенти, които обичат модерното и стилно облекло, което да е съчетано с любимата им ера във футбола, когато и техните най-любими звезди са се подвизавали на терена.

Марката е насочена както към мъже, така и към жени. Това се прави чрез предлагането на различни модни линии, които са ориентирани към любителите на спорта и динамичния начин на живот.

DiscountMania предлага внушителен избор от продукти

Sweet Years предлага широка гама от продукти, от които можете да избирате сред предложенията на DiscountMania. Тук освен голямо разнообразие от артикули, вие ще можете да откриете и изключителни отстъпки, от които непременно трябва да се възползвате.

Sweet Years е синоним на качество

Като марка, която е създадена от хора с изключително богат опит в спорта, италианската марка несъмнено покрива всички най-високи критерии за качество. За направата на дрехите и обувките с тази марка се използват само най-висококачествени материали, които гарантират дълъг живот на закупените от вас дрехи и обувки.

Освен това, всички артикули предлагат максимален комфорт, което единствено марка, създадена от експерти в спорта може да гарантира на своите потребители. Сами ще се уверите в дизайнерските качества на артикулите веднага щом ги видите. Със стилна изработка и внимателно съчетани цветове, те ще ви спечелят за винаги.