4.6 20
Брандове Asics
Код на продукта: 125141-0939
Наличност: В наличност
34.80лв. 77.40лв.

Възможни варианти

Количество:

Стилна черна мъжка тениска T-shirt Short Sleeve Tee Black


Започнахте ли с пазаруването на нови спортни стоки за летния сезон? Искате да си вземете модерна тениска? Предпочитате да купите модел с гарантиран произход от Asics?

Ние Ви представяме идеалния за Вас продукт - T-shirt Short Sleeve Tee Black. Цветът е класически, много популярен и предпочитан, защото вталява фигурата и винаги се съчетава перфектно с останалата част на всяка спортна визия.

Голямата щампа с надпис Run Addict подчертава стила на модела, като създава контраст и придава перфектен завършек. Трябва да отбележим, че силуетът е направен с идеална кройка, която нито да бъде стегната, нито отпусната. Движенията на ръцете и тялото не се ограничават от придърпване или опъване на плата, защото той е много лек и приятен.

За да бъде всяка тренировка по-комфортна и пълноценна, тениската от Asics е направена от дишащи материали, които имат функцията да спомагат появилата се влага да не се задържа върху кожата. 

Състав: полиестер.


Каква е подходящата употреба на модела

 Този продукт е точно за Вас, ако си търсите дреха за следните случаи:

- за трениране във фитнеса;

- за бягане сред природата;

- за всекидневна употреба.

Discount Mania ще Ви предостави тази актуална и красива мъжка тениска са супер цена, защото ние сме убедени, че Вие ще бъдете възхитени от качествената и прецизна изработка, както и от удобството, което осигурява.