Вашата количка е празна!

Създателите на италианската марка Tacchini описват елитния бранд като философия и начин на живот. Зад всеки предмет има история, а зад всяка история има човек, казват създателите.

Марката има за цел да накара хората не просто да харесат, а да се влюбят в нейните продукти. Днес това е една от малкото останали компании, където продуктите все още се правят на ръка.

Ето защо във всеки един елемент може да се усети емоцията и личното отношение, което се предава от дизайнера към бъдещия притежател на изделието. 

Какво предлага Tacchini

Италианската марка Tacchini се е специализирала в създаването на мебели от най-висок клас. Живеем във времена, в които хората искат всичко да бъде евтино и бюджетно, но не всеки споделя тази философия.

Все още има хора, които искат закупеното от тях обзавеждане да има душа и да притежава дух. И тук е момента да се обърнете към италианския бранд, който създава продукти с изключително високо качество, които са изработени с внимание във всеки един аспект.

Обзаведеният с мебели и други артикули от Tacchini дом предлага усещане за лукс и елегантност, каквито няма как да бъдат пресъздадени.

Столове и маси

Под марката Tacchini можете да откриете мебели с изключително високо качество. Тук можете да намерите:

  • Столове;
  • Маси;
  • Масички за кафе;
  • Скринове;
  • Шкафове;
  • Много други.

Мека мебел

Традиционно на меката мебел се обръща голямо внимание. Тя често е основния акцент в една дневна, а това несъмнено поставя пред нея изключително високи критерии.

В меката мебел под марка Tacchini се обръща специално внимание на всеки един аспект. Текстилът, с който мебелите се тапицират, трябва да се подбере внимателно. Дизайнът е иновативен, като показва по нещо ново във всяка една линия на производство.

Аксесоари

Марката Tacchini е олицетворение на италианска елегантност. Доказателство за това са не само висококачествените мебели, но също така и произведените от елитната марка аксесоари и предмети за дома.

Тук можем да споменем елегантните вази, които Tacchini предлага, както и часовници, огледала, лампи, пепелници, всички от които са създадени с изключителен усет към малките детайли.

Какво предлага DiscountMania

Ние от DiscountMania ви предлагаме възможността да се докоснете до едни от най-елитните и висококачествени продукти на пазара. Сред топ предложенията са разбира се и артикули на марката Tacchini.

Тук можете да откриете предложения на изисканата италианска марка, които към момента се предлагат на намалена цена. Непременно трябва да се възползвате от подобни оферти, които могат да ви позволят да закупите висококачествена мебел на изключителна цена.