Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

По ирония на съдбата, историята на популярната марка The North Face започва на едно място, което съвсем не се намира на север, а по-точно на крайбрежието на слънчева Калифорния.

Историята на марката започва през 1966-та година, когато бива създадена с цел да удовлетвори нуждите на хората с ентусиазъм в областта на катеренето, туризма и предприемането на вълнуващи експедиции.

Какво предлага на потребителите The North Face

Марката предлага на потребителите изключително широк спектър от спортни стоки. Те се отличават с изключителна издръжливост, тъй като по правило са създадени за използване в по-екстремна среда, а сред дивата природа всичко трябва да бъде изработено здраво и надеждно.

Въпреки първоначалното си предназначение, днес марката се ползва и от хора, които ни най-малко не си падат по този тип приключения. Тук трябва да се отбележи, че компанията предлага и дрехи, които са изключително добър избор за носене на ежедневна база.

Дрехи

Спортни панталони, тениски, анораци и якета могат да се намерят сред артикулите на известната марка The North Face. Компанията създава облекла, които могат да се ползват не само в дивата природа, но също така и в ежедневието.

Спортни обувки

The North Face предлага на потребителите един изключително голям избор от спортни обувки, които са подходящи за носене както на ежедневна база, така и в случаите, в които човек планира излет в планината.

Здрави подметки, дишаща материя, здрави връзки и изключително удобство се съчетават на много добра цена. Марката не само не отстъпва, но дори и превъзхожда много от конкурентните брандове, които създават обувки.

На разположение на потребителите са също така и стилни чехли, които могат да попълнят гардероба за нуждите на летния сезон.

За мъже и жени

Марката The North Face предлага широка гама от продукти. На ваше разположение са колекции, които са създадени както за мъже, така и за жени. Марката няма насоченост към създаването на повече мъжки или дамски артикули, което я прави еднакво добро място за пазаруване за всички.

Предимно спортни стоки

The North Face се фокусира в създаването на спортни стоки. Ако ви предстои експедиция, The North Face е най-доброто място, на което да намерите всичко необходимо за предприемането на това приключение.

Какво предлага DiscountMania

DiscountMania ви дава възможност да намерите широка гама от аксесоари и артикули под марката The North Face. Освен това, тук ще откриете, че много от артикулите са с промоционално ниски цени, което ще ви позволи да получите продукти с топ качество, без да плащате твърде много за удоволствието.