4.4 17
Брандове Timberland
Код на продукта: A13GR
Наличност: В наличност
223.00лв. 344.50лв.

Количество:

Мъжки спортни обувки Timberland Bradstreet Half 


Предпочитате ли да носите обувки от естествена кожа? Искате ли марков и много качествен модел от Timberland? 

Discount Mania Ви предлага Timberland Bradstreet Half. Те са изключително леки, благодарение на иновативните компоненти, използвани за направата на подметката.

За производството на горната страна е вложена първокласна естествена кожа, която е допълнително подсилена, за да гарантира повече издръжливост. Вътрешността е идеално подплатена около глезена, за повече комфорт и мекота по време на употреба. По-високата профилна конструкция осигурява надеждна подкрепа и стабилност за глезена.

OrthoLite вътрешна стелка, която име не само омекотяваща функция, но и антибактериална. Тя ще подсигури на стъпалото наистина приятна и удобна среда.

SensorFlex™ technology е трислойна система, която позволява идеална гъвкавост на всяка крачка. Също така се адаптира и към неравен терен, за осигури гладко и стабилно вървене.

Подметката е релефна и много лека.

Защо трябва да си купите този модел:

- висококачествена изработка, която способства за продължителен експлоатационен период;

- красив спортно-елегантен дизайн;

- по-ниска цена от Discount Mania.


За какво са подходящи

Прекрасен модел, идеален за работа, разходки или ежедневна употреба. Спортните обувки Timberland са в класически черен цвят с бели акценти, които чудесно ще се впишат във всяка спортно-елегантна визия.