Показани 1 от 24 | 32 (2 Страници)

Tommy Hilfiger е американска марка, която води началото си от 1985-та година. Базирана в Ню Йорк, днес модната компания се радва на изключително всестранно развитие, а хората от цял свят разпознават логото на бранда в бяло и червено.

Какво предлага Tommy Hilfiger

Компанията не се е специализирала в конкретна ниша и успешно пуска разнообразни колекции във всякакви области. Произвеждат се висококачествени зимни и пролетни якета, ризи, фланели и тениски, джинси и спортни екипи, обувки, чанти, раници и дори парфюми.

Спортни и спортно-елегантни облекла

Марката предлага голямо разнообразие от спортни и спортно-елегантни облекла. Измежду тях могат да се намерят такива, с които да спортувате с максимално удобство, както и артикули, които да са добър избор дори за офиса. Всичко зависи от насоката, в която е създадена дрехата.

За мъже и жени

Първоначално предимно мъжка марка, днес Tommy Hilfiger не дели своите потребители и фенове на мъже и жени, като се стреми да задоволи максимално търсенето от висококачествени стоки както за едните, така и за другите. Създават се колекции, които да удовлетворят всеки.

За млади и не толкова млади хора

Tommy Hilfiger е младежка марка, която обаче се стреми да удовлетвори и да привлече не само младежи. Компанията създава продукти, които се търсят най-вече от младежи на възраст между 18 и 35 години, но компанията се стреми да създаде по-шик облекла, с които да привлече и по-елегантните мъже и жени на възраст над 40, като определено успява да го постигне.

Вдъхновението на марката е може би най-живия и колоритен град в света - Ню Йорк, който винаги е забързан, оживен и където винаги нещо се случва.

Мода за деца

Tommy Hilfiger е известно име когато говорим и за детска мода. Компанията предлага специални колекции, които са съобразени със сезона и са насочени към младежи на възраст до 18. Разбира се, предлагат се модели и за най-малките, при които се отделя изключително внимание на удобството и комфорта.

Обувки за всички

Tommy Hilfiger се асоциира и с висококачествени обувки. Предлагат се мъжки и дамски модели, а не са малко и предложенията, които компанията има за почитателите на по-официалните модели.

И все пак, марката е насочена основно към спортните стоки, ето защо и разнообразието в това направление е най-голямо.

Какво предлага DiscountMania

Ние от DisountMania сме сигурни, че Tommy Hilfiger е сред любимите ви брандове, ето защо сме включили голям брой продукти на известната американска марка. За да бъдете доволни и удовлетворени, ние ви предлагаме възможността да намерите почти всичко, което компанията пуска на пазара, а специално внимание отдаваме на продуктите, които са с промоционални цени.