Показани 1 от 24 | 25 (2 Страници)

Toms е американска модна марка, която създава и предлага своите продукти на широката публика. Компанията произвежда голямо разнообразие от облекла, обувки и други артикули и аксесоари.

Американският бранд е добил популярност с промотирането на ретро стил, което се изразява в най-различни направления. От една страна, това се постига с използването на определени шарки и цветови съчетания, а от друга страна с помощта на кройките на самите дрехи и обувки.

Toms се отличава и с още нещо. Компанията предлага на потребителите възможността да се включат в различни благотворителни кампании, просто със закупуването на артикул от марката.

Какво се предлага на пазара от Toms

Както споменахме, компанията се е специализирала в производството на широка гама от продукти. Под това име можете да намерите:

За мъже и жени

Марката предлага голямо разнообразие от стоки както за мъже , така и за жени. Стилът е лесно разпознаваем, като има своите верни поддръжници и сред представителите на двата пола. Достатъчно е да сте почитатели на леките и по-фенси облекла за да се влюбите в марката.

Акцент на обувките

Може да се каже, че компанията поставя много голям акцент на обувките. Това, в което компанията е най-добра е създаването на висококачествени маркови обувки от типа еспадрили, които се радват на изключително голям интерес.

Това е нещо, в което трудно някой може дори и да си помисли да конкурира Toms и техните топ продукти, тъй като марката притежава изключителен ноухау в областта.

Дрехите

Подобно на обувките, които се създават в ретро стил, облеклата също се създават в подобна линия на дизайн. Облеклата носят усещане за ретро, което изключително много се търси сред младите хора.

Това, както вече споменахме, се постига с избора на по-широка гама от цветове, които освен това се използват в определени нюанси. Облеклата с тази марка са подходящи за ежедневно носене и са много леки и приятни на допир. С тях със сигурност ще се постигне усещане за шик, с моето притежателят ще се почувства в кожата си.

Какво можете да намерите в DiscountMania

Ако сте почитатели на пазаруването и искате да намерите качествени продукти на добри цени, ние от DiscountMania можем да ви бъдем изключително полезни с това, което предлагаме.

На нашите страници можете да намерите богато разнообразие от артикули под марката Toms, които са иначе рядкост на българския пазар. Така ще можете да съчетаете пазаруването с възможността да притежавате нещо рядко, което не се среща в гардероба на всеки.

Освен това, тук ще намерите и топ цени. В DiscountMania ви предлагаме възможността да закупите при промоционални условия продукти на популярната търговска марка.