Показани 1 от 24 | 150 (7 Страници)

Trussardi е модна марка, която е основана през 1911 година в Италия от Никола Трусарди. След като първоначално е започнала своята дейност като производител на кожени облекла, през годините марката постепенно е увеличила асортимента от продукти, които предлага на потребителите.

Какво предлага марката

Днес марката Trussardi може да ви предложи цялостно решение, с което да запълните своя гардероб, купувайки всичко необходимо за своите нужди. Под името на известния италиански бранд можете да откриете:

  • Обувки;
  • Дрехи;
  • Парфюми;
  • Чанти;
  • Много други.

Съвременна елегантност

Младежкият дух на Trussardi се усеща и може да бъде открит в почти всяка дреха, която се предлага на пазара под името на модната марка. Компанията се стреми да създаде стилни и елегантни облекла, които да предложат алтернатива на силно наложилият се в обществото спортен профил на повечето модни марки.

Ето защо Trussardi набляга на по-шикозния и елегантен характер на облеклата, които произвежда. В същото време, тук не говорим за скучна и строга елегантност, а за проява на вкус и много стил, в които всеки би се чувствал добре и на място.

Решение за забързания съвременен начин на живот

Дрехите и обувките с марка Trussardi са съобразени с това, че съвременните мъже и жени водят доста динамичен и натоварен начин на живот. Това се изразява в постоянното търсене на баланс между кариера и лично време.

От дрехите и обувките се очаква да могат лесно да се впишат във всеки един подобен аспект от нашето ежедневие. Те трябва да са достатъчно делови и елегантни за да се появим с тях на работа, но трябва да са и достатъчно удобни за да не правим компромис с това как се чувстваме.

Продукти за мъже и жени

Trussardi създава за своите клиенти еднакво богати колекции от стоки за своите потребители, независимо дали са мъже или жени. Компанията не прави такова деление между своите клиенти и им предлага наистина много богат избор от артикули с най-високо качество.

Към кого е насочена

Изисканата италианска модна марка е ориентирана към различни възрастови групи, тъй като за елегантността няма граници. От младежка мода, през продукти за хората около и над 40-те, Trussardi може да предложи по нещо за всеки човек.

Какво можем да намерим в DiscountMania

Ако сте почитатели на изисканите облекла, ако държите дрехите ви да са стилни, здрави, елегантни и да подчертават силните страни на вашата фигура, тогава марката Trussardi е за вас.

Ние от DiscountMania ви предлагаме възможността да намерите при нас богат избор от продукти на популярния италиански бранд. Не се колебайте да се потопите в очарованието на шикозната марка и разгледайте какво имаме за вас.

Предлагаме ви изключителни промоции, които дават възможност да закупите луксозни продукти на много добри цени.