Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

U.S. Polo Assn е официалната марка на Американската асоциация по поло. Компанията оперира в над 1000 магазина, които работят под известната американска марка, като освен това успешно развива дейността си и на територията на 150 други държави.

Какво предлага U.S Polo ASSN

U.S Polo ASSN е специализирана в производството и предлагането на широката публика на облекла в подчертано спортен стил. Освен облекла и маратонки, компанията създава и предлага за потребителите още чанти, часовници, облекла, кожени изделия и дори обзавеждане за дома.

За кого създава своите стоки U.S Polo ASSN

Марката U.S Polo ASSN създава продукти, които са предназначени както за мъже, така и за жени. Създават се различни линии от мъжка и дамска мода, които се възприемат изключително добре от потребителите. Моделите са не само съобразени с нуждите на всеки, но са създадени и така, че да предлагат максимален комфорт и удобство.

U.S Polo ASSN създава своите артикули за хора от всички възрастови групи, като ясно се вижда това, че от марката се възползват основно по-младите хора, при които по-ясно се вижда склонност да водят активен и динамичен начин на живот. Обикновено повечето потребители са на възраст между 20 и 35 години, макар че не липсват и много по-възрастни.

Особености в дизайна на U.S Polo ASSN

Марката U.S Polo ASSN има някои особености в дизайна, които я отличават от повечето други производители на спортни стоки. Забелязва се това, че повечето спортни облекла подчертават фигурата.

Макар и изключително комфортни, те не са толкова свободни, колкото се очаква от повечето спортни дрехи, което ги прави най-добрият избор за онези, които искат да подчертаят постиженията си във фитнеса.

Какво ви предлагаме ние от DiscountMania

DiscountMania в предлага огромен избор от продукти на известната американска марка. Тук не само ще намерите голямо разнообразие от стоки, но ще забележите и това, че е поставен акцент на спортните облекла, които към момента се предлагат с отстъпка.

По този начин ще е много по-лесно и ще бъде по-достъпно да си закупите любимия модел дреха на цена, която може много повече да ви удовлетвори. За да бъде това още по-неустоима мисъл, трябва да сте напълно спокойни и уверени в това, че тук ще намерите единствено стоки, които са гарантирано оригинални.

Без съмнение при пазаруване онлайн има известни рискове, тъй като не знаем на какво можем да попаднем, ето защо трябва да се доверяваме единствено на места като DiscountMania, където всичко е с гарантиран произход.