4.6 14
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1296009-500
Наличност: Неналичен
125.00лв.

Количество:

Юношески оригинални баскетболни обувки UA BGS Jet 2017 


Трябва ли да вземете нови спортни обувки, подходящи за баскетбол? Винаги при избора си на спортни стоки купувате гарантирано оригинални? Предпочитате качествен и автентичен модел на Under Armour на по-разумна цена?

Discount Mania Ви представя едни изключително комфортни и здрави маратонки, от които сме убедени, че ще бъдете очаровани. Дизайнът им е изключително свеж и младежки и несъмнено ще се хареса на младите играчи.

Кожената горна страна с идеално разработени панели предоставя опора на ходилата и ги задържа стабилно на място. Изработените леки перфорирани отвори повишават вентилацията и така осигуряват допълнително удобство при всяко обуване. Конструкцията с по-висок профил обхваща перфектно глезените, за да им набави необходимите опора и подкрепа.

Моделът на Under Armour впечатлява още със следните добавени предимства:

- вътрешна стелка EVA sockliner, която има антибактериални свойства, за да намали възможността от поява на неприятни миризми;

Full-length EVA midsole междинна подметка, притежаваща отлична мекота, за да понижи напрежението и интензивността на ударите по време на спорт;

- еднокомпонентната гумена подметка с перфектно направен релеф, който предоставя по-добро сцепление с терена и така значителни повишава безопасността и сигурността.


За кого са UA BGS Jet 2017

Маратонките са превъзходен избор за юношите, които обичат да тренират любимата си баскетболна игра. Те са разработени така, че винаги да осигуряват комфорт и стабилност не само по време на спорт, но и за ежедневието.