4.4 18
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1295725-100
Наличност: Неналичен
220.00лв.

Количество:

Мъжки маратонки за бягане UA Charged Bandit 3 


Обичате ли дългите тренировки сред природата? Харесвате да тичате и Ви трябват спортни обувки, които да поддържат Вашето темпо? Искате не просто предното менте, а наистина оригинален и качествен модел?

От Discount Mania Ви предлагаме UA Charged Bandit 3. Те са проектирани така, че да доставят всичко необходимо на спортиста, за постигане на отлични резултати.

Горната страна е от дишаща текстилна материя, която да осигури идеално прилягане. Вътрешността също е произведена от текстил.

Подобренията, които правят тези маратонки толкова атрактивни са:

- иновативна Under Armour SpeedForm® технология, която е формована така, че осигури прецизно пасване, като премахва всички разсейващи елементи;

Firm external heel counter, който осигурява опора при петата, като държи крака на мястото му;

- Anti-microbial Ortholite® антибактериална вътрешна стелка, която притежава и омекотяваща функция;

- Charged Cushioning® midsole е междинна подметка, която е направена от лека пяна, имаща за цел да повиши издръжливостта, като гарантира оптимално омекотяване и същевременно възвръщане на енергия.

Solid rubber outsole покрива най-често захабяващите се области от подметката, за да ги направи много по-устойчиви и заздравени, Това подсилване не оказва влияние на теглото, като не добавя ненужна тежест. Гъвкавите канали спомагат за по-добра подвижност и контакт с настилката.


За какво е подходящ този модел от Under Armour

Спортните обувки на Ъндър Армър са чудесни за ежедневно бягане или употреба през свободното време. Те ще осигурят на своя собственик нужната устойчивост и стабилност.

Ако Ви трябват нови маратонки, с които да тренирате, но и да са на по-разумна цена, то тези са перфектен избор.