4.4 9
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3000359-100
Наличност: В наличност
193.70лв. 286.00лв.

Количество:

Маркови мъжки маратонки от Under Armour

UA Charged Bandit 3 DIGI са с различен дизайн и дигитален ефект

Искате нов чифт маратонки от Under Armour? Трябват Ви качествени спортни обувки, на които да разчитате, да са издръжливи и омекотени?

Този модел от Ъндър Армър е направен, така че да издържа на натовареното Ви спортно темпо.

Горната част прегръща стъпалото с дишаща и лека подкрепа. Тя е направена от текстил, за по-голям комфорт и олeкотяване. Текстил покрива и цялата вътрешност, способстващ за удобство и по-приятно чувство по време на употреба.

Това, което отличава спортните обувки не е само дизайнът, но и вложените в производството му технологии, които са:

- иновативната UA SpeedForm® технология, осигурява по-прецизно напасване, премахвайки всички разсейващи елементи. Формованият материал в задната част, държи петата заключена и с по-добра упора;

Dual-layer Charged Cushioning® midsole - двуслойната междинна подметка разполага с формована пяна за още по-висока отзивчивост и издръжливост, осигурявайки оптимално омекотяване и връщане на енергия.

Масивната гумена подметка е допълнително подсилена в най-ключовите и бързоизтъркващи се зони. Прибавя здравина, но не и допълнително тегло. Анатомично изградените релефни канали, спомагат за гъвкавостта и подвижността.

За кого са UA Charged Bandit 3 DIGI 

Те са идеални за всички, които обичат активното спортуване. Моделът е предназначен за тренировка, бягане или за свободно време. 

Discount Mania предлага 100% оригинални спортни продукти на отлична цена.