4.4 15
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3020319-005
Наличност: В наличност
167.20лв. 279.50лв.

Количество:

Качествени оригинални мъжки маратонки UA Charged Bandit 4  


Нуждаете ли се от издръжливи спортни обувки, подходящи не само за фитнес и бягане, но и за ежедневна употреба? Винаги избирате атрактивни и модерни модели от топ брандове? Предпочитате ли маркови маратонки, на които да разчитате, че ще издържат на интензивното Ви темпо?

Discount Mania има превъзходно предложение към Вас и по-точно невероятно стилен и забележителен модел от Under Armour. В разработването му известния спортен производител е вложил множество предимства, които го правят изключително устойчив и комфортен.

Идеално конструираната горна част е от текстил и синтетика. Мрежестата и олекотена материя повишава вентилацията и предоставя подходяща гъвкавост. Задната част на ходилата при петата е допълнително стабилизирана, за да я придържа на правилното място. 

Уникалните маратонки притежават още следните характеристики:

- формована вътрешна стелка EVA, осигуряваща лека мекота под стъпалата и по-добро прилягане;

Charged Cushioning® midsole междинна подметка, която предоставя оптимално възвръщане на енергия и добро омекотяване;

Solid Rubber Outsole гумена подметка, която е допълнително подсилена в най-често изтъркващите се зони. Така се набавя отлична здравина и износоустойчивост. В ключовите области се осигурява и отлична гъвкавост, благодарение на добавените релефни канали.


За какво са UA Charged Bandit 4 

Маратонките Under Armour са супер избор за тренировки, тичане и за носене в ежедневието. Те притежават чудесни качества, създаващи повече комфорт, стабилност и лекота, а сега можете и да си ги поръчате от нас на неустоима цена.