4.5 19
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3020004-001
Наличност: Неналичен
227.50лв.

Количество:

Мъжки сиви маратонки за спорт UA Charged Escape


Трябват ли Ви здрави спортни обувки, на които можете да разчитате, докато тренирате? Искате модел, който е гъвкав и изключително издръжлив на интензивна употреба? Предпочитате качеството на марковите спортни продукти, но и държите да са на по-достъпна цена?

Discount Mania Ви предлага топ модел за фитнес и тичане от Under Armour. Маратонките са много стилни, с прекрасен и запомнящ се дизайн и облик.

Спортните обувки се характеризират с немалко иновации, които са:

Moulded Micro G® footbed стелка, придобиваща формата на стъпалото за точно прилягане и хубаво омекотяване;

Dual-layer Charged Cushioning® midsole е двуслойна междинна подметка, която съчетава повече твърдост под петата и допълнителна мекота под зоната на пръстите, като така осигурява поддръжка, опора и комфорт при всяко обуване.

Леката конструкция на горната страна е от мрежест материал, за да позволи чудесна вентилация и повече удобство. Синтетиката в областта на петата създава по-високото ниво на сигурност и подкрепа.

High Abrasion Rubber предоставя на подметката супер здравина и устойчивост, като благодарение на дълбоките канали се набавят гъвкавост и идеален контакт с настилката. Гумата, използвана за разработването на подметката е допълнително подсилена в зоните, където най-често се наблюдава захабяване и така тя не се изтърква лесно или бързо.


За кого са UA Charged Escape

От Under Armour са създали великолепни маратонки за хората, търсещи удобство и стабилност по време на спорт. С тях винаги ще се чувствате комфортно и ще имате повече подкрепа и опора за ходилата, независимо дали ще тичате или ще се разхождате през ежедневието.