4.5 10
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3020004-103
Наличност: Неналичен
139.40лв. 227.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Забележителни и модерни мъжки маратонки UA Charged Escape 


Искате ли здрави спортни обувки, на които можете винаги да разчитате? Държите на топ качеството, което поддържат големите спортни компании? Трябва да си вземете оригинални маратонки за провеждане на любимите Ви тренировки?

На по-ниска цена Discount Mania Ви представя уникален продукт от гамата на Under Armour, от който със сигурност ще бъдете възхитени. Той е разработен с немалко технологии, които са:

- приемаща формата на стъпалото стелка Moulded Micro G® footbed, която ще се погрижи да предостави мекота и комфортно усещане при всяка стъпка;

- двуслойна междинна подметка Dual-layer Charged Cushioning® midsole, която е по-твърда в зоната на петата и по-омекотена под пръстите. Така предоставя точното ниво на удобство и отлична стабилност.

Леката конструкция на външната страна осигурява оптимална вентилация, благодарение на мрежестата текстилна материя, като при пръстите и петата са добавени синтетични елементи, внасящи устойчивост и повече опора.

Подметката с High Abrasion Rubber е подсилена в областите, където е най-необходимо и способства за по-продължителния експлоатационен период на маратонките. Същевременно гъвкавите релефни канали осигуряват супер сцепление и пълен контакт с настилката, за да набавят повече подкрепа във всяко едно движение.


За каква употреба са най-подходящи UA Charged Escape

Тези превъзходни спортни обувки от Under Armour са произведени, за да доставят стабилност, лекота и комфорт по време на тренировки във фитнеса или извън него. Предпочитан избор са и за ежедневието, защото не натоварват излишно стъпалата и създават несравнимо удобство през целия ден.