4.5 15
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1285681-001
Наличност: В наличност
170.70лв. 260.00лв.

Количество:

Маркови спортни обувки UA Charged Lightning


Трябват ли Ви маратонки, които да поддържат краката по време на тренировка? Искате да си вземете издръжлив и актуален модел на по-добра цена? Предпочитате най-добрите марки за спортни стоки?

От Discount Mania Ви представяме UA Charged Lightning. Във всеки един аспект този модел ще покрие очакванията на всеки, който обича да бяга в парка или да тренира във фитнеса.

Лицевата страна е безшевна и изработена от много здрав мрежест текстил. Възможните раздразнения са сведени до минимум, благодарение на това, че по-голямата част е без шевове, докато текстила дава гъвкавост и лекота. Допълнително подсилените зони при петата и пръстите набавят нужната устойчивост.

За повече мекота в модела са използвани следните материали:

- междинна подметка Charged Cushioning®. Тя е конструирана така, че да омекоти и да достави приятно усещане за стъпалата;

- Die-cut, full-length EVA sockliner стелка, чиято цел е да осигури по-високо ниво на комфорт и удобство във вътрешността.

Подметката е заздравена и много трайна, като е направена от много стабилна гума.


За кого са подходящи Under Armour маратонките

Те са перфектен модел за всеки атлет на по-напреднало или начално ниво. Те ще превърнат бягането или разходката в парка в още по-приятно и полезно занимание като същевременно ще спомогнат да постигате поставените си цели.