4.4 18
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1285681-907
Наличност: В наличност
181.20лв. 279.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки маратонки за бягане UA Charged Lightning  


Във всяко отношение тези спортни обувки ще покрият очакванията Ви. Атрактивността на модела се постига не само чрез красивия дизайн, но и допълнителните подобрения, които от Under Armour са направили, а те са:

- вътрешна стелка  Full-Length EVA Sockliner предоставя идеално съотношение между мекота и комфорт;

- междинна подметка One-piece Charged Cushioning® Midsole. Създава удобство, като намалява шока причинен при бягане или интензивна тренировка.

Jacquard woven upper горна страна предлага отлична гъвкавост на движенията, поради леката текстилна оплетка. Безшевните материали спомагат за повече удобство по време на носене, като свеждат до минимум възможни нежелани раздразнения, които понякога се получават от стандартни шевове.

Зоната в предната част при пръстите е подсилена със синтетичен материал, за да бъдат по издръжливи спортните обувки.

Solid Rubber Outsole осигурява на подметката повече здравина в най-натоварваните области.


За кого е UA Charged Lightning

Маратонките са за мъжете, които не само определят себе си като спортни натури, но и имат нужда от качествен продукт за ежедневието. Ако Вие сте спортист, то тогава този модел ще Ви осигури необходимите стабилност и лекота, за да изпълнявате идеално всяка тренировка. Ако обичате да се наслаждавате на комфорт и удобство през ежедневието Under Armour спортните обувки ще спомогнат да се чувствате уютно и приятно.

Discount Mania винаги предлага топ продукти на топ цена.