4.5 15
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1298553-002
Наличност: В наличност
167.20лв. 260.00лв.

Количество:

Мъжки спортни обувки Under Armour

UA Charged Rebel са много удобен, дишащ и здрав модел

Обичате да ходите на фитнес или да тичате в парка? Имате нужда от качествени маратонки? Искате марков продукт, а не поредната реплика? Discount Mania Ви предлага UA Charged Rebel.

Маратонките са съчетание от черен цвят с контрастни червени елементи и бяла подметка. Визията на модела е модерна и изчистена.

Външната страна на тези маратонки от Ъндър Армър е изработена от мека текстилна материя. Тя осигурява на обувките необходимата вентилация и комфорт по време на спорт. Панелите в средната част на лицевата страна осигуряват максимална поддръжка и стабилност.

Вътрешната подплата е изработена от текстил и приляга удобно около крака. Връзките помагат да затегнете маратонките колкото е необходимо.

Използвани технологии в този модел от Under Armour:

Molded Micro G® footbed - вътрешна стелка която приема формата на крака, за добро прилягане и омекотяване;

- Dual-layer Charged Cushioning® midsole - двуслойна междинна подметка. В областта под петата междинната подметка е по-твърда, а в предната част при пръстите е по-мека. Тази комбинация осигурява допълнителна поддръжка и стабилност.

Подметката осигурява добър контакт с настилката. Изработените канали дават необходимата гъвкавост на маратонките, точно там  където имате нужда. Устойчивата на износване гума способства за увеличаване на издръжливостта.

За тази цена получавате здрави, качествени и 100% оригинални маратонки. С тях тренировката ще бъде още по-приятна и комфортна.

Подходящи за спорт, бягане и свободно време.